Pensiunea Vranis, Sadova, Judetul Suceava


Pensiunea Vranis, Sadova, judetul Suceava
Pensiunea Vranis, Sadova, judetul Suceava

Pensiunea Vranis are toate calitatile pe care si le-ar putea dori un proprietar de pensiune:

 • Locatia pensiunii : la iesirea din Campulung Moldovenesc si intrarea in Sadova pe drumul spre Sucevita, in apropierea unor obiective turistice de valoare universala: Manastirea Voronet, Manastirea Sucevita, Manastirea Moldovita, Manastirea Humor.
 • 40 de locuri de cazare de o eleganta cum doar in hotelurile de 4 stele am intalnit, curatenie impecabila, o locatie in care se pot organiza evenimente legate atat de momentele unice din viata noastra: nunti, botezuri, majorate, cat si evenimente specific corporatiilor si firmelor (team-building, conferinte, intalniri, reuniuni, etc). Mobilierul si tablourile care constituie accesorii de bun-gust ale camerelor, baile elegante si aranjamentul in camere sugereaza atentia si grija cu care au fost toate acestea incluse intr-un tot care spune cat de important este pentru Pensiunea Vranis clientul.

  Pensiunea Vranis, Sadova, judetul Suceava - loc de joaca
  Pensiunea Vranis, Sadova, judetul Suceava – loc de joaca
 • Daca vii cu copiii in concediu atunci fii sigur ca acestia au locul special amenajat pentru o distractie pe cinste, afara, in aer liber.
 • O terasa spatioasa si eleganta, in care poti petrece cu gasca de prieteni o seara minunata, insotita de bauturile aduse de la barul restaurantului. Florile terasei te imbie sa stai pana la apusul soarelui si mult dupa, simtindu-te coplesit de mirosul petuniilor, al muscatelor curgatoare. Daca racoarea serii te alunga de pe terasa atunci foisorul acoperit este un spatiu confortabil si cochet unde poti sta pana la primele raze ale soarelui de dimineata.
 • Restaurantul Pensiunii Vranis te delecteaza pe tine, turistule, cu un meniu satios si apetisant. Bucataria internationala, alaturi de cea traditionala satisfac cele mai
  Pensiunea Vranis, Sadova, judetul Suceava - restaurant
  Pensiunea Vranis, Sadova, judetul Suceava – restaurant

  pretentioase si rafinate gusturi, asa cum se spune intr-un pliant al Pensiunii Vranis. Le-am incercat , pe rand, deoarece sederea noastra la Vranis a fost de lunga durata. Servirea este de prima calitate si, cu siguranta nu vei uita o seara romantica, la acest restaurant. Evenimentele de grup desfasurate la restaurantul Pensiunii Vranis sunt de neuitat avand un spatiu generos in care cei care doresc pot invita partenerul la dans. Din nou, trebuie sa spunem ca si aici, bunul gust si eleganta se imbina armonios.

 • Pentru companiile care doresc sa organizeze seminarii, cursuri, team-building-uri, aici, la Pensiunea Vranis, vor gasi tot ceea ce le este necesar: o sala mobilata si utilata astfel
  Pensiunea Vranis, Sadova, judetul Suceava - terasa
  Pensiunea Vranis, Sadova, judetul Suceava – terasa

  incat 40 de participant au la dispozitie tot confortul si utilitatile necesare desfasurarii intalnirilor.

In concluzie, noi, Turist prin Romania, recomandam Pensiunea Vranis pentru:

 • Servicii de calitate superioara, comparabile cu cele ale unui hotel de 4 stele;
 • Curatenie impecabila;
 • Bun gust si rafinament;
 • Bucatarie de 4 stele;
 • Orientarea catre client;
 • Ospitalitate.

GALERIE FOTO

Advertisements

One thought on “Pensiunea Vranis, Sadova, Judetul Suceava

 1. Intr-adevar, o locatie aflata intr-o zona de vis si de o calitate a serviciilor rar intalnita la o pensiune. Felicitari administratorilor pensiunii Vranis! Si, bineinteles, felicitari, Turist prin Romania!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s