Complexul Plaza Lake, Rojiste, judetul Dolj


Unul dintre expozantii care vor fi prezenti la Targul de Turism al Olteniei este Complexul Plaza Lake. Printr-un comunicat de presa suntem atrasi ca turisti sa le vizitam standul de la Targul de Turism al Olteniei pentru a le studia oferta si, de ce nu, pentru a achizitiona un concediu in care subiectul este relaxarea pentru unii iar pentru altii, tratamentul. Iata comunicatul de presa al partenerului nostru:

“Descoperire de proportii la nici 30 km  de Craiova. Resortul Plaza Lake are toate sansele sa devina prima statiune balneo cu ape sarate din judetul Dolj.

Complexul Plaza LakeSituat in mijlocul naturii, la 27 km de Craiova intre localitatile Bratovoiesti si Rojiste, Complexul Plaza Lake ne ofera incepand cu acest an conditii excelente de relaxare , agrement si tratament.

In urma lucrarilor de extindere si amenajare  care s-au  derulat pe tot parcursul anului 2015, odata cu  puturile forate la mare adancime s-au descoperit ape sarate cu numeroase proprietati benefice asupra organismului uman.

Astfel dintre actiunile benefice enumeram: efectul antiinflamator si regenerant, diminuarea durerilor si cresterea mobilitatii articulare si flexibilitatii musculare,  tratament natural pentru reechilibrarea hormonala feminina si tratarea infertilitatii, ameliorarea unor afectiuni ale pielii.

Complexul Plaza Lake Se vor putea  face aerosoli pentru prevenirea si tratarea bolilor respiratorii precum rino-faringite, viroze, rinite alergice, astm bronsic, bronsita cronica sau fibroza pulmonara.

Studiul privind actiunile acestor ape este in plina desfasurare iar ambitiile sunt mari. Se analizeaza posibilitatea cresterii adancimii de forare in zona respectiva cu reale sanse de a se descoperi ape termale.

Ar fi o sansa imensa de dezvoltarea a turismului balnear in judetul Dolj si de a pune aceasta mica localitate pe harta statiunilor balneare din Romania.

“Vom fi prezenti la Targul de Turism al Olteniei din 18-20 Martie de la Craiova unde ne vom prezenta oferta  pentru anul 2016 cu  tot ce tine de complexul balneo si de agrement la Plaza Lake” ne-a declarat managerul acestuia Laura Gavrila. ”

sursa imagini: Complexul Plaza Lake

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s