Out Of Doors Fest – ROCK SUMMER MOOD


De-a lungul celor patru ani în care s-a desfășurat, Out Of Doors Fest a încercat să se facă remarcat nu numai ca un festival de muzică in Costinesti, ci și ca o oază de cultură originală, într-o încercare dârză de a reînvia spiritul tânăr și energic al Costineștiului de altădată.

Out of Doors Fest 2017 este mai mult decât un festival de muzică, el reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator, dorința de autodefinire și reîmprospătare a legendei ce făcea din Costinești unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement și bună dispoziție, o oază de tinerețe și vivacitate.

Out Of Doors Fest este un proiect construit pentru tineri, la care participă, în mod natural, toți consumatorii de artă muzicală, de la vârste cât mai fragede, până la cele înaintate.

Luând ca reper experiențele anterioare, Out of Doors Fest 2017 este un eveniment al cărui public va depăși 3000 de spectatori (aproximativ 1500 de participanți/ zi).

Locul de desfășurare pentru ediția a V-a a festivalului este White Horse Rock’n Roll Costinești (vis-a-vis de Teatrul de Vară).

Opening Acts – 4 AUGUST

Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut este o trupă de post-rock fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, bassistul trupei de progressive-metal, Axial Lead. La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna iulie a anului 2016, s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass (:umbra, Norul Negru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) și Mircea Becherescu la chitară (ex Aeon Blank & Sunet Fin). (mai multe aici)

 

Opening Acts – 5 AUGUST

Full Tones s-a înființat în decembrie 2016, la studio-ul Crossover, structura lor de început fiind formată din tobe și două chitări, neavând vocalist la acel moment. La inițiativa toboşarului (Andrei Vendura), s-a alăturat instant Matei Blaga (voce), iar, în ianuarie, intră în trupă Cătălin Dumitrache (chitară bass). Influențele rock și compozitiile lor originale sunt doar începutul a ceva nou, ce transmite emoție prin instrument și voce, un vis colectiv de a trăi prin artă și de a se afirma. În aprilie 2017, trupa a fost contactată de Cosmo (Teodor Strâmbeanu), care se ocupă de armonizarea și perfecționarea trupei. (mai multe aici).

Proiectul Folk & Rock Company a luat naștere în anul 2015, inițial dintr-o joacă, numele trupei venind un an mai târziu…
Componență trupă: Silviu Covaci (chitară/ voce), Ionut „John” Micu (baterie) și Virgil Stoica (bass).

Silviu Covaci este cunoscut de către publicul constănţean datorită numeroaselor concerte susţinute în majoritatea cluburilor care găzduiesc seri de folk. S-a născut pe 19 decembrie 1977, la Constanţa şi a îndrăgit muzica încă din copilărie. Din adolescenţă s-a axat pe chitară; la 17 ani a primit de la tatăl său o chitară acustică, instrument cu care la început şi-a încântat prietenii, pentru ca mai apoi să susţină reprezentaţii la scenă deschisă. Silviu consideră că o mare parte din succes o datorează, prietenului său, folkistul Costel Botezatu care l-a încurajat și susținut. Silviu şi-a dorit să cânte rock în cadrul unei trupe şi a trecut prin mai multe „tentative” de acest gen. Participă la diferite concursuri de muzică folk din țară unde reușește să urce de fiecare dată pe podium.  (mai multe aici).

Programul Out of Doors Fest îl găsiți aici. E vremea să intri în modul de vară ROCK SUMMER MOOD.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s